Når støtten kommer

Når man skal starte en hjemmeside, som er ment å være en resurs side for alle bobiler av typen GDS. (Gjør det selv) Eller Hjemmesnekra som noen vil kalle det. Da er det greit å få litt hjelp og støtte.
Jeg forsøkte meg først i en gruppe på facebook. Jeg la ut informasjon om denne siden og spurte pent om bidrag til alles felles beste. Etter kort tid ble innlegget fjernet pga at de så på det som egenpromotering og det var visstnok fy, fy. Egenpromotering OK, Javel! Joda. jeg ønsker jo å promotere min egen hjemmeside om temaet. Men jeg ønsker jo å lage en side hvor alle som kan, vil og ønsker kan få lov til å bidra.. Vel jeg prøvde da å endre på innlegget slik at det ikke skulle være noen lenker hit.
Det ble heller ikke godkjent og resulterte bare i at jeg nå må få godkjenning for hvert eneste innlegg jeg prøver å legge ut der. Men, greit det. De får jo da heller ingen info om hvordan det går med mine planer.


Men, man gir jo ikke opp så enkelt. Så jeg prøvde meg i en annen gruppe. Gikk litt annerledes frem, klok av skade så spurte jeg først. Og i denne facebookgruppen så de potensialet av gjensidig samarbeid. Og da lenker jo jeg elvillig tilbake. Det er jo slik samfunnet vårt bør være.
Så skal dere ha flere tips enn det som står her, så kan et besøk til facebook gruppen Vi som har hjemmesnekra bobil være en god ide.
jeg kommer ikke til å stjele innlegg derfra og legge det ut her som mine. Alt som blir skrevet på dette nettstedet er lagt ut med skribentens viten og vilje.
PS! Det er en liten løgn for logobildet til dette innlegget har jeg klippet fra nevnte facebook gruppe. Sorry folkens!

Author: arvid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *