Hvem er jeg?

Navn: Arvid Michalsen
Bosted: Undrumsdal i Tønsberg kommune
Født: En gang i 1961
Sivil Status: Skilt
Bosituasjon i dag: Leier stor leilighet
Barn: 1 sønn som bor hos sin mor
Husdyr: 1 Hund (Alaska Huskey/Svensk Hvit Elghund) og 4 undulater

En Novemberdag i 2021 etter å ha sett en haug med videoer på Youtube om vanlife, camperlife, box truck camper conversion, tiny house og lignende. Bestemte jeg meg for at dette skulle jeg også gjøre.
Bakgrunnen er at jeg sliter økonomisk etter en mislykket bedriftsetablering og ser at jeg kan spare mye penger ved å flytte i en bil. Dessuten så ønsker jeg å reise mer og utforske mer av Norges natur og da er en bobil helt ypperlig.
Jeg føler vel at jeg har sagt ja til et friere liv.

Det å skulle flytte i bobil er jo ikke helt uproblematisk. Bilen skal bygges, eiendeler må selges og/eller lagres og det er mange rare tanker som flyr gjennom hodet på en. Hvordan skal jeg gjøre det? Hvordan skal jeg få tak i vann, strøm o.l.? Hva gjør jeg med oppvarming? Hva med søppel? osv.
Jeg har satt meg en tidsramme frem til sommeren 2023. Da bør det meste være på stell.
I mellomtiden skal jeg bl.a. bygge bil. 🙂

På dette nettstedet ønsker jeg å legge ut så mye informasjon som mulig om det å bo i bil og bygge bil. Litt lover og regler, tekniske og praktiske løsninger osv. Håper også på litt hjelp fra omverdenen i form av leserbrev og andres historier